СИМПТОМАТИЧНО, СОМНИТЕЛНО,
4 posters
:: Makedonija :: Политика
Страна 1 of 1
СИМПТОМАТИЧНО, СОМНИТЕЛНО,
Во последон време политиката на владата како да го менува својот курс. Сето ова укажува дека владиниот тим има доминантна улога, односно, секое ресорно министерство и блиските соработници на премиерот си земат за права- или можеби тој им дозволил да бидат над него кое нешто не би било добро доколку премиерот и понатаму тоа го дозоли.
orlov- Grupa
- Број на мислења : 78
Популарност :
Registration date : 2008-01-18
Re: СИМПТОМАТИЧНО, СОМНИТЕЛНО,
кОГА ТАТКОТО ЈА ГУБИ КОНТРОЛАТА НАД ДЕЦАТА КУЌАТА СЕ РАСТУРА. кОГА ПРЕМИЕРОТ СТАНУВА ИГРАЧКА ВО РАЦЕТЕ НА МИНИСТРИТЕ ВО ТАА ДРЖАВА И ТРНОТ ЌЕ СЕ ИСУШИ.
majstorce62- Супер модератор
- Број на мислења : 132
Популарност :
Registration date : 2008-01-17
a da...a kao rabotava premierot treba da bide vrhovniot vladetel..apsolutniot monarh?...on e samo koordinator spored mene..a vo slucajov na Grujo...mnogu loshorlov напиша:Во последон време политиката на владата како да го менува својот курс. Сето ова укажува дека владиниот тим има доминантна улога, односно, секое ресорно министерство и блиските соработници на премиерот си земат за права- или можеби тој им дозволил да бидат над него кое нешто не би било добро доколку премиерот и понатаму тоа го дозоли.
diogenskopje- Moderator
- Број на мислења : 13
Локација : Skopje
Популарност :
Registration date : 2008-01-16
diogenskopje напиша:a da...a kao rabotava premierot treba da bide vrhovniot vladetel..apsolutniot monarh?...on e samo koordinator spored mene..a vo slucajov na Grujo...mnogu loshorlov напиша:Во последон време политиката на владата како да го менува својот курс. Сето ова укажува дека владиниот тим има доминантна улога, односно, секое ресорно министерство и блиските соработници на премиерот си земат за права- или можеби тој им дозволил да бидат над него кое нешто не би било добро доколку премиерот и понатаму тоа го дозоли.
Токму баш тоа е и проблемот, па затоа сме и на прагот на предвремени избори, што е повеќе од сигурно.
orlov- Grupa
Популарност :
majstorce62 напиша:кОГА ТАТКОТО ЈА ГУБИ КОНТРОЛАТА НАД ДЕЦАТА КУЌАТА СЕ РАСТУРА. кОГА ПРЕМИЕРОТ СТАНУВА ИГРАЧКА ВО РАЦЕТЕ НА МИНИСТРИТЕ ВО ТАА ДРЖАВА И ТРНОТ ЌЕ СЕ ИСУШИ.
Не баш секогач. Има и други ситуации каде децата ја превземат контролата на збиднувањата во свои раце и се е повторно добро.
orlov- Grupa
Популарност :
da ama sekoj saka da vladee i na kraj se e kasa
orlov напиша:majstorce62 напиша:кОГА ТАТКОТО ЈА ГУБИ КОНТРОЛАТА НАД ДЕЦАТА КУЌАТА СЕ РАСТУРА. кОГА ПРЕМИЕРОТ СТАНУВА ИГРАЧКА ВО РАЦЕТЕ НА МИНИСТРИТЕ ВО ТАА ДРЖАВА И ТРНОТ ЌЕ СЕ ИСУШИ.
Не баш секогач. Има и други ситуации каде децата ја превземат контролата на збиднувањата во свои раце и се е повторно добро.
managercenter- Nov член
- Број на мислења : 3
Популарност :
Registration date : 2008-03-09
:: Makedonija :: Политика
Страна 1 of 1